Keukenbladen

IB STONE

Ook voor keukenbladen bent u bij IB Stone aan het juiste adres. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Door de kleurmogelijkheden en het unieke karakter van natuursteen is elk granieten werkblad anders. Je weet dus zeker dat je een bijzonder element toevoegt aan jouw keuken.

Een granieten keukenblad kan in verschillende diktes gemaakt worden, waardoor je een stoere, klassieke of juist moderne uitstraling kunt geven aan de keuken. Neem dus je tijd om zorgvuldig een materiaal, een tint en een dikte te kiezen, zodat je er het beste uit haalt.

Een granieten keukenblad valt in de categorie natuursteen en ontstaat door een bijzonder proces wanneer magma ondergronds stolt. Door de ondergrondse druk van soms wel duizenden jaren wordt het graniet keihard en sterk.

Graniet & Arduin

Wij ontwerpen en realiseren hoogwaardige producten voor binnen- en buitengebruik: badkamers, keukenaanrechten, trappen, wandbekledingen, buitendorpels, tafels, sokkels, enz.

Grafmonumenten

Een grafmonument of grafsteen maken wij altijd op maat. Dit betekent dat we al uw wensen verwerken in een ontwerp dat aansluit bij uw budget en dat we u in graag adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden.

Keukenbladen

Een keukenblad wordt dagelijks gebruikt en is dus veelvuldig blootgesteld aan vlekken, hitte, slijtage, zuren, vetten, … Maak daarom vooraf een goede keuze en laat ons u informeren.

Trappen

Uw trap maken wij met veel passie en vakmanschap, volledig op maat van uw wensen en uw woning. Bent u op zoek naar de geschikte trap voor uw nieuwbouwwoning of in uw bestaand huis? IB Stone kan u helpen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte!