Graniet & Arduin

IB STONE

Wij ontwerpen en realiseren hoogwaardige producten voor binnen- en buitengebruik

Wat is er mooier dan Graniet of Arduin in je huis of tuin? Die tijdloze uitstraling creëert telkens weer een rustige, gezellige sfeer. Een natuurstenen trap, dorpel, vloer, … alles is mogelijk bij IB Stone. Wat dacht u van een terras in arduin? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Zowel in klassieke als hedendaagse stijlen vindt u arduin terug. Het materiaal straalt een natuurlijke elegantie uit en geeft aan elke woning dat ietsje meer. Wij garanderen de hoogste kwaliteit: arduin verkleurt niet en neemt in tegenstelling tot andere stenen geen water op.

Graniet & Arduin

Wij ontwerpen en realiseren hoogwaardige producten voor binnen- en buitengebruik: badkamers, keukenaanrechten, trappen, wandbekledingen, buitendorpels, tafels, sokkels, enz.

Grafmonumenten

Een grafmonument of grafsteen maken wij altijd op maat. Dit betekent dat we al uw wensen verwerken in een ontwerp dat aansluit bij uw budget en dat we u in graag adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden.

Keukenbladen

Een keukenblad wordt dagelijks gebruikt en is dus veelvuldig blootgesteld aan vlekken, hitte, slijtage, zuren, vetten, … Maak daarom vooraf een goede keuze en laat ons u informeren.

Trappen

Uw trap maken wij met veel passie en vakmanschap, volledig op maat van uw wensen en uw woning. Bent u op zoek naar de geschikte trap voor uw nieuwbouwwoning of in uw bestaand huis? IB Stone kan u helpen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte!