Grafmonumenten

IB STONE

Een grafmonument of grafsteen maken wij altijd op maat, volledig aangepast aan uw wensen.

Bij het uitzoeken van een grafmonument is het allerbelangrijkste: wat past het beste bij uw overleden dierbare. Er zijn vele mogelijkheden qua materiaalkeuze en vormgeving. Bij iedere persoon past een eigen uniek grafmonument. Een fraai monument dat past bij de nagedachtenis van uw dierbare. IB Stone helpt u graag verder.

Over de hele wereld worden verschillende soorten natuursteen ontgonnen, voor grafstenen word meestal met graniet gewerkt. Omwille van zijn eigenschappen is deze weerbestending en gemakkelijk in onderhoud. Met moderne machines en gereedschappen is dit materiaal ook in alle vormen te bewerken. Meestal wordt dit materiaal gepolijst, maar wij kunnen dit ook in verschillende andere bewerkingen leveren.

Graniet & Arduin

Wij ontwerpen en realiseren hoogwaardige producten voor binnen- en buitengebruik: badkamers, keukenaanrechten, trappen, wandbekledingen, buitendorpels, tafels, sokkels, enz.

Grafmonumenten

Een grafmonument of grafsteen maken wij altijd op maat. Dit betekent dat we al uw wensen verwerken in een ontwerp dat aansluit bij uw budget en dat we u in graag adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden.

Keukenbladen

Een keukenblad wordt dagelijks gebruikt en is dus veelvuldig blootgesteld aan vlekken, hitte, slijtage, zuren, vetten, … Maak daarom vooraf een goede keuze en laat ons u informeren.

Trappen

Uw trap maken wij met veel passie en vakmanschap, volledig op maat van uw wensen en uw woning. Bent u op zoek naar de geschikte trap voor uw nieuwbouwwoning of in uw bestaand huis? IB Stone kan u helpen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte!